,

DOBRODELNA DRAŽBA SLAŠČIC

Tudi letos so Rotary Club Tržič Naklo, Lions klub Bled Golf in Tržiški muzej izvedli dražbo slaščic in izkupiček darovali za starejše v programu Starejši za starejše 28 darilnih kartic. Veseli smo, da lahko sodelujemo z njimi in da imajo posluh za naše humanitarne dejavnosti. Iskrena hvala.

Še prijazni odgovori na našo zahvalo:

V Tržiškem muzeju smo letos že devetič organizirali dobrodelno dražbo. Zelo dobro je uspela, čeprav je potekala dogovorno in ne v živo s spremljevalnim programom.

Prav v teh težkih časih korona virusa smo uspeli zbrati najvišji znesek doslej, kar kaže na veliko solidarnost in podporo Tržičanov in ostalih podpornikov.

Z zbranim denarjem bomo lahko pomagali številnim Tržičanom, med njimi največji del namenjamo prav upokojencem. Upam, da jih bomo s tem razveselili in vsaj malo pripomogli k lepšim praznikom.

Zahvaljujem se za sodelovanje Društvu upokojencev Tržič, Lions klubu Glf Bled in Rotary klubu Tržič Naklo.

Največja hvala pa vsem, ki ste pekle sladice, posameznicam iz Društva upokojencev in ostalim.

Želim si, da se prihodnje leto srečamo spet v živo in nadaljujemo to lepo decembrsko tradicijo.

 

Z lepimi pozdravi!

Jana Babšek

Direktorica

 

Izjemno me veseli, da smo letos z nadpovprečno uspešno izvedbo akcije zagotovili več sredstev kot smo pričakovali in tako omogočili obdarovanje po mojem mnenju najbolj ranljive skupine – to so upokojenci z najnižjimi pokojninami. Iskreno upam, da bomo v času mojega mandata, ki traja leto dni izpeljali še kakšno podobno akcijo.

Lep pozdrav

Tone Kavčič

predsednik RC Tržič Naklo

Hvala lepa vam, da lahko sodelujemo z vami. Naslednje leto pa spet!

Lepe praznike in srečno v novem letu,

Tea Podlipnik, Lions Klub Bled Golf