Mesec zakjučujemo z zadnjimi športnimi tekmovanji in dejavnostmi v okviru razpisov PZDU Gorenjske. V Kranju so nas na tekmovanju v tenisu zelo dobro zastopali naši. V ženski in moški konkurenci so bili na drugem mestu in prehodni pokal je zopet ostal v naših rokah, čeprav je organizator DU Kranj malo nešportno izkoristil nedorečena pravila. Ta bo potrebno za pravilno razumevanje nujno dopolniti.

Nekoliko manj sreče so imele naše predstavnice v prstometu, a skozi tekme se kalijo in prepričani smo, da bomo v bodoče še slišali za nje.

Malo smo razočarani, ko gledamo slike iz tekmovanj in opaziti je, da nekateri tekmovalci ne nosijo majic s katerimi so bili ob okrogli obletnici društva obdarjeni in bi na tekmovanjih morali tako oblečeni zastopali naše društvo.

Na meddruštvenem kolesarjenju v Radovljicinas je pedala pritiskalo pet naših članov, ki so uspešno in brez nezgod prekolesarili izbrane trase. Ob zaključku dogodka so se na družabnem srečanju  ob zasluženem obroku podružili s kolesarsko družbo in si ob slovesu obljubili, da se čez leto dni, ponovno srečajo.