,

BOROMEJSKI OTOKI IN JEZERO MAGGIORE

Na dvodnevni izlet gremo v soboto dne 9.9.2023 do 10.9.2023

DU Tržič vas vabi  z agencijo Alpetour na dvodnevni izlet z ogledom Boromejskih otokov na jezeru Maggiore,otoka Pescatori in palače in vrtovi na otoku Bella, jezero in mesto Como,mesto Bergamo.

Program izleta:

  1. Dan: Odhod ob 02:30 iz avtobusne postaje Tržič.  Vožnja proti Trstu, mimo Verone in Gardskega jezera do mesta Bergamo, kjer bo prvi postanek za ogled mesta. Sledi vožnja do jezera Como  in postanek v mestu Como, sprehod skozi mestno jedro. Možnost vožnje z vzpenjačo na planoto nad mestom. Prosto in nato sledi vožnja do hotela, namestitev, večerja in prenočitev.
  2. Dan: Po zajtrku se bomo po jezeru Maggiore z ladjico odpeljali na ogled  skupine Boromejskih otokov,ki slovijo po vilah in čudovitih vrtovih ter parkih .  Najprej se bomo izkrcali na otoku Pescatori, ki je najstarejši naseljeni otok. Po ogledu bomo odpluli proti otoku Bella mimo otoka Madre. Izkrcavanje na otoku Bella, sprehod po cvetočih parkih in ogled palače Borromeo .
    Ob povratku se bomo ustavili v mestecu Stresa, preživeli nekaj prostega časa za kavo in sprehod ob jezeru.
    V zgodnjih popoldanskih urah vožnja proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah.

Cena izleta:

  • 172,00 €/os v primeru 45 potnikov ali
  • 212,00 €/os v primeru 30-44 potnikov.

Doplačila po želji:

  • 7 EUR vzpenjača Como
  • 20 EUR enoposteljna soba

Ob prijavi  se zaračuna akontacija za nižjo ceno aranžmaja, torej 172,00 €/os + morebitna doplačila (vzpenjača, enoposteljna soba, odstopnina).

V kolikor se do 7 dni pred odhodom ne prijavi dovolj potnikov za nižjo ceno, pošljemo obvestilo o povišanju cene (212,00 €).

Akontacija znaša 52,00 € na osebo. Potniki, ki bi se odločili za doplačilo ODSTOPNINE (zavarovanje rizika odpovedi, pa doplačajo še 7,60 €/os).

V kolikor bi bila cena aranžmaja višja (212,00 €/os), se sorazmerno zviša tudi znesek ODSTOPNINE (9,20 €/os).

Udeležba na izletu je na lastno odgovornost.

Prijave z vplačilom akontacije sprejemamo v društveni pisarni v času uradnih ur  do 25.05.2023 oziroma do zasedbe mest. Agencija je za nas rezervirala 32 sedežev, ostalo bodo napolnili z prijavo ostalih potnikov.

Alpetour – Boromejski otoki in jezero Maggiore