,

VABILO

Letos dve prvenstvi upokojencev Gorenjske v Kamniku

Društvo upokojencev Kamnik, ki je bilo v letu 2021 proglašeno za športno najbolj uspešno društvo na Gorenjskem, bo v letošnjem letu organiziralo dve od dvanajstih pokrajinskih druženj. V aprilu in začetku maja so bila že izvedena prvenstva Gorenjske v balinanju (Komenda), streljanju z zračno puško (Škofja Loka) in kegljanju (Škofja Loka). Proti koncu maja in juniju bodo na vrsti šah (Jesenice), prstomet (Naklo), kegljanje na vrvici (3.6., Kamnik), tenis (8.6. Kamnik), pikado (Bohinjska Bistrica) in srečanje kolesarjev (Naklo). Jeseni bodo na vrsti še plavanje (Kranj), srečanje pohodnikov (Kranj) in namizni tenis (Škofja Loka).

Zelo uspešni smo bili Kamničani na vseh treh doslej že končanih tekmovanjih. Balinarke so bile desete, balinarji četrti in skupno četrti, strelke druge, strelci prvi in skupno prvi, kegljačice prve, kegljači drugi in skupno prvi.

Vabimo vas na ogled (otvoritev ali kasneje v času tekmovanja) obeh prvenstev, ki bosta v Kamniku. Obe bosta na lokaciji Teniškega kluba na Duplici:

  • Kegljanje na vrvici na novem igrišču v petek, 03. junija 2022 z otvoritvijo ob 08:45
  • Tenis v sredo, 08. junija 2022 z otvoritvijo ob 8:45

Prosimo vas, da o obeh dogodkih poročate v svojih medijih.

S športnimi pozdravi!

Vinko Polak, predsednik DU Kamnik, Marijan Hribar, vodja sekcije za kegljanje na vrvici pri DU Kamnik (051 221 927), Anton Prešeren, vodja teniške sekcije pri DU Kamnik (031 653 653)