NATEČAJ NAJ NAM BO TOPLO

Spoštovani rokodelec, spoštovana rokodelka!

Komisija za tehnično kulturo ZDUS je na svoji 8. seji sprejela izvedbo natečaja Naj nam bo toplo, s katerim želi, da boste v zimskem času izdelali volneni izdelek, ki ga boste predali izbrani osebi v svojem okolišu.

Vsak izbrani izvajalec/izvajalka bo izdelal volneni izdelek za starejšo osebo po svojem izboru, vzorcu, kroju in barvni kombinaciji. V ta namen bo organizator zagotovil 1 štreno 100% volne                ( 200 g ). Štrene bodo različne barve in v obvestilu o izboru boste seznanjeni tudi z barvo štrene, ki jo boste prejeli. Izvajalec/ka lahko doda v izdelek tudi svojo volno različnih barv. Izvajalec/ka uporabi svoje pletilke. Izdelki so lahko pleteni, kvačkani in morajo biti uporabni.

Če tudi vi želite sodelovati na tem dobrodelnem natečaju in na ta način polepšati življenje enemu starostniku, preberite razpis natečaja, ki je v priponki in izpolnite prijavnico.  Prijavnice sprejemajo izključno po elektronski pošti na naslov: tajnistvo@zdus-zveza.si.

Upam, da vas je vsebina natečaja nagovorila in da boste tudi vi na svoj način poskrbeli, da bo našim starostnikom to zimo toplo tudi v srcu. Irma Lipovec, predsednica kulturne komisije

RAZPIS: Natečaj Naj nam bo toplo 2022